Πως πίνεται το Μώλυ


• Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να παρασκευάσω το ρόφημα;

Ο ιδανικός τρόπος για να παρασκεύασετε το ρόφημά σας είναι η έγχυση.

Σε μία μεγάλη κούπα βάζετε ένα φακελάκι. Το έχετε επιλέξει με γνώμονα είτε τη δράση του ή ίσως και τη γεύση του.

Στη συνέχεια προσθέστε πολύ ζεστό νερό (από 90c και άνω) ώστε να απελευθερωθούν τόσο τα αρώματα του όσο και οι ευεργετικές ιδιότητες. 4 λεπτά αναμονής είναι αρκετά για να μπορέσετε να απολαύσετε το ΜΩLY, ακριβώς ίδιο όπως κάθε άλλη φορά.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να το αφήσετε όσα λεπτά της ώρας επιπλέον θέλετε. Δεν πρόκειται να πικρίσει.

Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι με το ίδιο φακελάκι θα ετοιμάσουν και δεύτερο ρόφημα. Εδώ η απάντηση είναι προσωπική υπόθεση. Εμείς θα χαρούμε να δείτε ότι σκοπός μας ήταν ο άνθρωπος!


• Τα μείγματα πίνονται και κρύα;

Αυτή είναι η ιδανική λύση είτε για τους ζεστούς μήνες του έτους είτε για αυτόν που θέλει και μπορεί να το ετοιμάσει κρύο!

Υπάρχουν δύο τρόποι ετοιμασίας ενός κρύου ΜΩLY

Ακολουθείστε την ίδια διαδικασία παρασκευής του ροφήματος και στη συνέχεια θα το κρυώσετε είτε με παγάκια είτε μέσα σε ψυγείο, αφού πρώτα πέσει η θερμοκρασία του

Μας αρέσει ίσως λίγο περισσότερο η μέθοδος της κρύας έγχυσης. Τοποθετήστε το φακελάκι σε μία κούπα και νερό σε θερμοκρασία δωματίου και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 10 - 12 ώρες. Ίσως το βράδυ πριν κοιμηθείτε για να είναι έτοιμο το πρωί.


• Τί είναι τα υπολείμματα μέσα στη κούπα μου;

Είναι υπολείμματα βοτάνων τα οποία δε μπόρεσε να συγκρατήσει το φίλτρο. Μπορείτε να τα καταναλώσετε άφοβα.