Χαρακτηριστικά Προϊόντων

  • Καινοτομία ΜΩΛΥ και τα Οφέλη για τον Άνθρωπο

Η ιδέα μας ήταν να φέρουμε τον άνθρωπο και τη φύση πιο κοντά.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στον άνθρωπο και στόχος του MΩΛΥ είναι να μπορέσει, μέσα από τα μείγματα βοτάνων, να προσφέρει σε όλους, την αίσθηση της ηρεμίας, προστασίας, ενίσχυσης, ενδυνάμωσης, του ανθρώπινου οργανισμού μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων.

  • Η πρόκληση των αισθήσεων και η καινοτομία ΜΩΛΥ

Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος επωφελείται από τις δραστικές ουσίες των βοτάνων. Αναζητήσαμε έναν καινοτόμο τρόπο να μεγιστοποιήσουμε την συνολική εμπειρία απόλαυσης των ροφημάτων, ενεργοποιώντας και τις 5 αισθήσεις του ανθρώπινου οργανισμού κατά τη διάρκεια της διάδράσης του με τα ροφήματα ΜΩΛΥ.

Βρήκαμε τον τρόπο, και τον μοιραζόμαστε μαζί σας. Σας καλωσορίζουμε σε ένα μοναδικό και απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων μέσα από τα ροφήματα ΜΩΛΥ.

Καλή σας απόλαυση.

  • Συσκευασία: με αποτέλεσμα τη συνολική εμπειρία των αισθήσεων

Καταφέραμε μέσα από τα αφεψήματα ΜΩΛΥ να δημιουργούμε νέα δεδομένα και νέο τρόπο απόλαυσης ροφημάτων.

Δημιουργήσαμε μία πρωτοποριακή, καινοτόμο, φυσική-βιολογική συσκευασία. Αντικαταστήσαμε το κλασικό σχοινάκι, με το βελούδινο βλαστό του σιδερίτη του Ολύμπου (το τσάι του βουνού). Ο ανθός του βλαστού, ολόκληρος δίνει τη βαρύτητα αυτού του αιώνιου βοτάνου, και ενώνει τον άνθρωπο με το περιεχόμενο από αυτό που πρόκειται να πιει σε λίγο.

  • Ο στόχος της καινοτομίας

Να συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις του ανθρώπου στη συνολική εμπειρία από την εκκίνηση της διαδικασίας προετοιμασίας έως και τη στιγμή της απόλαυσης του ροφήματος, να φέρει το αποτέλεσμα της απόλυτης αίσθησης της ένωσής του Ανθρώπου με τη Φύση.

Αξία αίσθησης, ανεκτίμητη.

Τα ροφήματα προετοιμάζονται με αποκλειστικές, ειδικά μελετημένες συνθέσεις του συνεργάτη μας Βοτανολόγου Ιατρού κ. Μάνου επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε αγνά, προσαρμογόνα βότανα από όλο τον κόσμο, με δραστικότητα και ευεργετικές ιδιότητες σε κάθε ένα από τα 8 μείγματα ροφημάτων ΜΩΛΥ.

Όλα μας τα μείγματα φτιάχνονται στο χέρι με ακρίβεια και συνέπεια. Τα φακελάκια ετοιμάζονται ένα-ένα, μόνο με βιολογικά, υψηλής ποιότητας βότανα σε σταθερά σωστές αναλογίες. Ετοιμάζονται με απόλυτο σεβασμό τόσο στο περιβάλλον όσο και στον καταναλωτή.

  • Ένα μοναδικό ταξίδι, εμπειρία απόλαυσης για όλους!

Για όσους ήδη αγαπούν τα ροφήματα βοτάνων, καθώς και για όσους θέλουν να γευτούν μία νέα εμπειρία, το ΜΩΛΥ σας προσκαλεί στο δικό της ταξίδι ξεχωριστών και μοναδικών ευεργετικών απολαύσεων, γεμάτο από συνδυασμούς γνωστών ελληνικών και άλλων βοτάνων από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Το κάθε ένα από τα 8 είδη ροφημάτων που θα γευτείτε, αποτελείται από διαφορετική σύνθεση μείγματος βοτάνων και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του ροφήματός σας, διακρίνονται διαφαίνονται όλα τα χρώματα των βοτάνων τα οποία ενώνονται σε διαφορετικές κάθε φορά αποχρώσεις του ουράνιου τόξου μέσα στην κούπα σας.

Ένα μυθικό ταξίδι απολαύσεων στην κούπα σας, που ξυπνάει όλες τις αισθήσεις σας, και προσφέρει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό σας, απλόχερα σε κάθε γουλιά!

  • Αποτέλεσμα – Ευεργετικές ιδιότητες που ξυπνούν τις 5 Αισθήσεις

Μία σειρά προϊόντων –αφεψήματα, που απολαμβάνουμε με όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις.

Αφή

Το μεγαλύτερο μας επίτευγμα είναι η απτή αλήθεια που δίνουμε μέσα από το προϊόν μας, να «αγγίξουμε» τη φύση, η οποία βρίσκεται μπροστά μας μέσα στο ποτήρι μας. Το βελούδινο κλαδάκι από το τσάι του βουνού το οποίο έχει αντικαταστήσει με τρόπο μοναδικό το κλασσικό σχοινάκι σε φακελάκι, μας δίνει την δυνατότητα καθώς πίνουμε το αφέψημα μας να αισθανόμαστε την φύση μέσω της αφής. Γινόμαστε ένα με τη Φύση.

Όσφρηση

Καθώς το νερό θα συναντήσει τα βότανα που περιέχονται στο φακελάκι, αντιλαμβανόμαστε δεκάδες αρώματα τα οποία «δραπετεύουν» στο χώρο και μας μεταφέρουν νοερά σε ένα ταξίδι στην φύση!

Προσπαθήστε να ανακαλέσετε στην μνήμη σας την ευχάριστη μυρωδιά εκείνου του ζεστού αφεψήματος με τσάι του βουνού που πίνατε μικροί.
Εμπειρίες ζωής να τις πιείς στο ποτήρι!

Γεύση

Τα μείγματα «ΜΩΛΥ» έρχονται να μας υπενθυμίσουν γνώριμες γεύσεις. Ένα αξέχαστο «ταξίδι γεύσεων» της Φύσης. Μας εκπλήσσουν με τους συνδυασμούς βοτάνων που έχουν πραγματοποιηθεί από την ομάδα του «ΜΩΛΥ». Ένα κορυφαίο γνώρισμά τους ότι δεν χρειάζονται τη παραμικρή προσθήκη γλυκαντικών ουσιών.

Τα βότανα μας πίνονται χωρίς να πρέπει να κρυφτεί καμία ιδιαίτερη τους γεύση κάτω από γλυκαντικές ουσίες. Είναι έτοιμα να τα πιείτε στο ποτήρι, όπως με φροντίδα τα έχουμε ετοιμάσει, χωρίς την ανάγκη προσθήκης γλυκαντικών ουσιών!
Δοκιμάστε τα και εσείς! !

Ακοή

Το «ταξίδι» της φαντασίας συνεχίζεται καθώς το νερό προστίθεται στο ποτήρι και συναντά τα βότανα. Ο ήχος μας οδηγεί νοερά… Όταν και εάν το παγώσουμε μια άλλη πορεία ήχων ξεκινά τη στιγμή που ενώνεται κρύο και ζεστό

Όραση

Η ομορφιά των χρωμάτων που απελευθερώνονται από τα δεκάδες διαφορετικά βότανα δεν μπορούν να μην εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, καθώς η φύση μας έρχεται να μας μαγέψει με κάθε δυνατό τρόπο! Ούτε εδώ υπάρχει η προσθήκη οτιδήποτε ξένου προς τη φύση.

8 πρωτότυπα μείγματα βοτάνων με στοχευμένη δράση και υπέροχη γεύση