Συχνές ερωτήσεις

1. Τα βότανα που χρησιμοποιείτε είναι βιολογικά;

Σωστά! Τα προϊόντα μας είναι 100% βιολογικά, καθώς τα βότανα που χρησιμοποιούμε για την δημιουργία των μειγμάτων προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικά καλλιέργειες.

2. Σε τι μορφή είναι τα βότανα μέσα στο κάθε φακελάκι;

Τα προϊόντα μας έχουν έρθει σε εσάς στην κοκκομετρία που επιλέξαμε ώστε να δίνουν το βέλτιστο της γεύσης και της δράσης στον ίδιο χρόνο μαζί με τα υπόλοιπα του κάθε μείγματος. Τα βότανα μας που είναι σε ξυλώδη μορφή, τα επιμερίζουμε σε μορφή κόκκου ή σκόνης ώστε να ελευθερώσουν τις δραστικές τους ουσίες στο ίδιο χρόνο με βότανα που είναι σε μορφή φύλου ή άνθους.

3. Που παρασκευάζονται τα MΩLY;

Τα προϊόντα μας τα ετοιμάζουμε με πολλή αγάπη στον Αλμυρό, Μαγνησίας.


Σε ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο, η χειροποίητη διαδικασία παραγωγής λαμβάνει χώρα. Από την αρχή της, δηλαδή την επιλογή των βοτάνων έως το τέλος, δηλαδή την συσκευασία!

4. Γιατί η συσκευασία σας δεν μου επιτρέπει να δω το περιεχόμενο της;

Η επιλογή αυτής της συσκευασίας έγινε με κύριο γνώμονα, την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.


Τα βότανα (στην αποξηραμένη τους μορφή) όταν εκτίθενται στον ήλιο, υποβαθμίζονται ποιοτικά. Η συσκευασία αυτή, εμποδίζει την έκθεση των μειγμάτων στο ηλιακό φως, συνεπώς η ποιότητα παραμένει βέλτιστη!

5. Με ποιόν τρόπο συντηρούνται τα MΩLY και για πόσο καιρό μετά την απόκτηση τους;

Τα βότανα ιδανικά πρέπει να μην εκτίθενται στον ήλιο. Οπότε, πρέπει το προϊόν να φυλάσσεται σε σκιερό, ξηρό και δροσερό μέρος.


Τα βότανα δεν λήγουν ποτέ! Κάποια όμως από τα χαρακτηριστικά τους, όπως η γεύση και το άρωμα τους φθίνουν. Γι’ αυτό συνιστούμε την κατανάλωση τους έως την ημερομηνία που αναγράφεται στην συσκευασία

6. Με ποιόν τρόπο φτιάχνω το ιδανικό MΩLY;

Ο ιδανικός τρόπος για να παρασκευάσετε το ρόφημά σας είναι η έγχυση.

Σε ένα φλιτζάνι, ένα φακελάκι. Στη συνέχεια προσθέστε πολύ ζεστό νερό (από 85 c και άνω) και αφήστε το για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να το αφήσετε όσα λεπτά της ώρας επιπλέον θέλετε. Δεν πρόκειται να πικρίσει.

Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι με το ίδιο φακελάκι θα ετοιμάσουν και δεύτερο ρόφημα. Εδώ η απάντηση είναι προσωπική υπόθεση. Από τη μεριά μας να πούμε ότι σε κάθε φακελάκι υπάρχει αρκετή ποσότητα βοτάνων ώστε να υποστηριχθεί ικανοποιητικά μια τέτοια προσπάθεια!

7. Μπορούν τα MΩLY να καταναλωθούν κρύα;

Αυτή είναι η ιδανική λύση είτε για τους ζεστούς μήνες του έτους είτε για αυτόν που θέλει και μπορεί να το ετοιμάσει κρύο!

Υπάρχουν δύο τρόποι ετοιμασίας ενός κρύου ΜΩLY

Ακολουθείστε την ίδια διαδικασία παρασκευής του ροφήματος και στη συνέχεια θα το κρυώσετε είτε με παγάκια είτε μέσα σε ψυγείο, αφού πρώτα πέσει η θερμοκρασία του.

Μας αρέσει ίσως λίγο περισσότερο η μέθοδος της κρύας έγχυσης. Τοποθετήστε το φακελάκι σε μία κούπα και νερό σε θερμοκρασία δωματίου και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 10 - 12 ώρες. Ίσως το βράδυ πριν κοιμηθείτε για να είναι έτοιμο το πρωί.

8. Συνεργάζεστε με επαγγελματίες της εστίασης;

Μέσα από ανθρώπους επαγγελματίες της εστίασης έχουμε δει πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις που συμπεριλαμβάνουν τα MΩLY. Αν ενδιαφέρεστε να συμπεριλάβετε τα προϊόντα μας στην επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Μπορείτε να δείτε και τη σχετική ενότητα στο site μας, "χοντρική".

9. Τα MΩLY μπορούν να θεωρηθούν φάρμακο ή όχι;

Τα μείγματά μας σε καμία περίπτωση δεν προλαμβάνουν και δεν θεραπεύουν ασθένειες.

Παρόλα αυτά, τα βότανα που έχουμε επιλέξει χρησιμοποιούνται ευρέως στη λαϊκή ιατρική εδώ και εκατοντάδες χρόνια για την διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπου. Το πώς όμως επηρεάζουν τον καθένα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η δοσολογία, η ηλικία, το σωματικό βάρος και η γενικότερη κατάσταση της υγείας του ατόμου.

Επομένως, προτείνουμε να εξετάσει ο καθένας τις ευεργετικές ιδιότητες που του προσδίδει κάθε μείγμα και να λάβει τη γνώμη ειδικού πριν χρησιμοποιήσει τα μείγματα για θεραπεία.

10. Τί είναι τα υπολείμματα μέσα στη κούπα/φλιτζάνι μου;

Είναι υπολείμματα βοτάνων τα οποία δε μπόρεσε να συγκρατήσει το φίλτρο. Μπορείτε να τα καταναλώσετε άφοβα.

11. Τα προϊόντα σας περιέχουν τεχνητά αρώματα ή άλλες πρόσθετες ουσίες;

Στα προϊόντα μας δεν κάνουμε καμιά προσθήκη. Αυτό είναι το πραγματικά υπέροχο. Αυτό το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό!

12. Τα προϊόντα σας περιέχουν καφεΐνη;

Όχι. Κανένα από τα βότανα που χρησιμοποιούμε στα μείγματά μας δεν περιέχει καφεΐνη.

13. Μπορεί να καταναλώσει τα MΩLY κάποιος που ανήκει σε μια «ευαίσθητη ομάδα»; (π.χ. έγκυοι, παιδιά κλπ);

Προτείνουμε πριν από την κατανάλωση κάθε ένας που θεωρεί ότι ανήκει σε ευαίσθητη ομάδα να συμβουλεύεται το γιατρό του.

Στο ΜΩLY επιλέξαμε τα 34 βότανα μας με μία βασική αρχή. Θέλαμε τα βότανα μας να μην είναι χαρακτηρισμένα ως συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα. Θέλαμε να μην υπάρχουν παρενέργειες σε αυτόν που θα τα γευτεί! Για αυτό το λόγο δεν συμπεριλάβαμε πολύτιμα βότανα όσον αφορά τη δράση τους τα οποία όμως για ποικίλους λόγους ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες. Δεν θα βρείτε λοιπόν στα μείγματα μας βαλσαμόχορτο, εχινάκεια, γαιδουράγκαθο, ροδιόλα κτλ