logo_moly_page.png

Το μυθικό βότανο
που έδωσε ο Ερμής στον Οδυσσέα
για να ξεφύγει από τα μάγια της Κίρκης
και να επιστρέψει στην Ιθάκη.

Το όνομα «ΜΩLY» επιλέξαμε για την εταιρεία μας. Προετοιμάζουμε και προσφέρουμε βοτανικά αφεψήματα με αγάπη και γνώση, πιστεύοντας ότι ο μύθος ζει και σήμερα. Έτσι ξεκινάμε μαζί σας το ταξίδι της απελευθέρωσης του Ανθρώπινου οργανισμού από τις σύγχρονες «Κίρκες» του και την επανασύνδεσή του με τα οφέλη της Φύσης, με το «ΜΩLY» ως το σύγχρονο «μυθικό αντίδοτο»!

Η εταιρεία

Η εταιρία «ΜΩLY» ιδρύθηκε το 2017. Η αγάπη για τη φύση ήταν το έναυσμα, ώστε ένας πρώην τραπεζικός υπάλληλος να ανατρέξει στην οικογενειακή παράδοση ζωής μέσα στη φύση, στο Πήλιο, το θεσσαλικό κάμπο και την Πελοπόννησο, να θυμηθεί την σπουδή του στον άνθρωπο και να δημιουργήσει την εταιρεία «ΜΩLY». Η εταιρία από το Μάρτιο του 2018 έχει κυκλοφορήσει τα βιολογικά προϊόντα της, φτιαγμένα με αγάπη για τον άνθρωπο και τη συσχέτισή του με τη Φύση, τα οποία βρίσκονται και απολαμβάνονται σε κάποια μοναδικά σημεία παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας.

Περισσότερα

Συνεργάτες μας στην Γαλλία, τις Η.Π.Α., την Γερμανία, την Αυστρία και άλλες χώρες του εξωτερικού έχουν επιλέξει τα προϊόντα «MΩLY The Mythic Antidote» ώστε να προσφέρουν ένα εκλεκτό ελληνικό προϊόν στους πελάτες τους!

Στην Ελλάδα μας εμπιστεύτηκαν εξ’ αρχής μεγάλες τουριστικές μονάδες που πρωτοπορούν στον κλάδο τους, επιλέγοντας να προσφέρουν στους χιλιάδες επισκέπτες τους τα χειροποίητα αφεψήματα μας, καθώς τα θεωρούν άξιο «εκπρόσωπο» των εγχώριων τοπικών προϊόντων.

Ακολούθησε στην εγχώρια αγορά μετά από αυτό το δύσκολο τεστ ποιότητας και μοναδικότητας, η διάθεση τους σε Deli, όμορφα cafe καθώς επίσης και άλλα καταστήματα Ho.Re.Ca., τα οποία προσφέρουν διαλεγμένα προϊόντα στους πελάτες τους.

Ο σκοπός μας

Σε μία πολύ απαιτητική καθημερινότητα για όλους, ο σκοπός του MΩLY είναι να σας οδηγήσει σε ένα μοναδικό ταξίδι σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση, εντάσσοντας τις μοναδικές γεύσεις και τα πολλαπλά οφέλη αυτής, στην καθημερινότητά σας.

Περισσότερα

Κατά καιρούς οι διατροφικές συνήθειες του κάθε ανθρώπου μπορεί να αλλάζουν, σε κάθε περίπτωση όμως πάντα γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι ανάγκες του σε γεύσεις, αισθήσεις, και επιθυμίες και αυτό αναζητά να γευτεί. Το ΜΩLY γίνεται συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης γεύσεων, και είναι έτοιμο να προσφέρει στον άνθρωπο τις γεύσεις και αισθήσεις που αναζητά, κάθε στιγμή.

Καθημερινή έμπνευσή για τη δημιουργία και εξέλιξη των προϊόντων μας προέρχεται από τους δημιουργούς του ΜΩLY, τους συνεργάτες, και τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας

Στόχος η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση ανεξαρτήτου εποχής..

Οι Άνθρωποι μας

Στο «τιμόνι» της εταιρείας βρίσκεται ο Χριστόδουλος Βηλαράς, ο οποίος είναι ο ιδρυτής του «ΜΩLY». Λάτρης της φύσης και των βοτάνων, πρώην τραπεζικός υπάλληλος και Διδάκτωρ Θεολογίας. Ευγνώμων στους γονείς του, με αγάπη για τα παιδιά του που όλοι αυτοί έχουν βοηθήσει την ανάπτυξη του «ΜΩLY».

Την αποκλειστική σύνθεση των μειγμάτων μας, τα οποία βασίζονται σε ειδικά μελετημένες συνταγές έχει επιμεληθεί ο βοτανολόγος ιατρός Εμμανουήλ Μάνος. Ο κος Μάνος έχει σπουδάσει βοτανική ιατρική, στο Εδιμβούργο της Σκωτίας [Bsc (Ηons) HerbalMedicine] .

Για τους συνεργάτες με τους οποίους μπορεί να υπάρξει κάποια εξωστρεφής επιχείρηση, όπως η γραφίστρια μας, οι προμηθευτές μας, ο κυτοποιός μας, οι επιστημονικοί μας συνεργάτες μόνο με ευγνωμοσύνη μπορούμε να αναφερθούμε! Χάρη στους φίλους οι οποίοι μας έδειξαν τα μυστικά τους στο χώρο της καλλιέργειας, της επεξεργασίας, της ασφάλειας, της προσφοράς μάθαμε να προσφέρουμε και εμείς απλόχερα τις γνώσεις μας μαζί σας…

Όλοι εμείς προσφέρουμε σε όλους εσάς τα προϊόντα ΜΩLY που δημιουργούμε με πολύ αγάπη για τη Φύση και τον Άνθρωπο. Ένα Ελιξίριο Ζωής.

Περισσότερα

h_etaireia.jpg

Η φιλοσοφία μας

Η ανυπέρβλητη ομορφιά της φύσης με την ποικιλία της τόσο στην πανίδα της όσο και στη χλωρίδα της μας εμπνέει. Η ποικιλότητα της είναι απίστευτη και αστείρευτη.

Ο άνθρωπος και οι ιδέες του, τα όνειρα του, μπορούν να ομορφύνουν την πραγματικότητα και δεν υπάρχει όριο σε αυτό.

Ο άνθρωπος επιθυμεί, ευγνωμονεί, αγωνίζεται. Ζει με το παρελθόν, ζει στο παρόν, ζει για το μέλλον, πάντα όμως μέσα στο τόπο και στο χρόνο, πάντα μέσα στο σπίτι του τη φύση.

Περισσότερα

Η φύση συχνά κινδυνεύει αλλά πάντα καταφέρνει να ισορροπεί, εξελίσσεται, διδάσκει και προσφέρει τα αγαθά της στον άνθρωπο, οποίος μοιράζεται τα θετικά αλλά και τους προβληματισμούς της και πάντα συμπάσχει μαζί της.

Στη σύγχρονη εποχή, ο άνθρωπος ζει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε πολλαπλές απαιτήσεις και πάντα με γνώμονα την εξέλιξή του ξεπερνάει τις όποιες δυσκολίες. Πολύ συχνά στρέφεται στη Φύση, τον συνοδοιπόρο του στον πλανήτη, και συνεργάζεται μαζί της στην εξερεύνηση λύσεων που φέρνουν ισορροπία στην καθημερινή ζωή του.

Στο ΜΩLY βρίσκει ο κάθε άνθρωπος το ‘συνεργάτη’ του, το σύγχρονο μυθικό αντίδοτο στις τοξίνες που μπορεί να τον ταλαιπωρούν οποιαδήποτε στιγμή και 1 ή 8 κούπες, γεμάτες βότανα υγείας, ευεξίας και αναζωογόνησης.

Καινοτομία ΜΩΛΥ: Περισσότερα για τη Φιλοσοφία & τα Χαρακτηριστικά των προϊόντων και την ενεργοποίηση των 5 αισθήσεων.

Η ιδέα μας ήταν να φέρουμε τους ανθρώπους πιο κοντά στη φύση και τη φύση πιο κοντά στους ανθρώπους! Πως το καταφέραμε αυτό; Δημιουργήσαμε ένα προϊόν-αφέψημα το οποίο απολαμβάνουμε με τις όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις.

Τα χαρακτηριστικά του ΜΩLY

Τι είναι η ενότητα <ΜΩLY>

Είναι η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με όποιον ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ΜΩLY. Είτε είναι πελάτης λιανικής, είτε είναι επιχείρηση, είτε είναι απλά επισκέπτης.

Είναι για να δείξουμε ότι ονειρευόμαστε μια καλύτερη ζωή για όλους μέσα από την επανένωση μας με τη Φύση και τη δημιουργία των βιολογικών προϊόντων για δική σας απόλαυση.

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε και σας ευχόμαστε Καλή απόλαυση!

Περισσότερα

Υστερόγραφο, <Εκ βαθέων>

Η παρούσα ενότητα που ονομάζεται «MΩLY» έχει ως σκοπό να σας δώσει τη δυνατότητα να μας γνωρίσετε καλύτερα. Γι’ αυτό παραθέτουμε μέρος της σκέψης που «γέννησε» τα MΩLY.

«Τα MΩLY έπρεπε να είναι ένα προϊόν στο οποίο θα αποτυπώνεται η αγάπη μου για τη φύση, η οποία έχει τις ρίζες της στη νεαρή μου ηλικία. Προκύπτει από τη συνήθεια του πατέρα μου να ετοιμάζει βοτανικά αφεψήματα, με βότανα από όρη της περιοχής(Πήλιο, Όθρυς, Όλυμπος).»

«Πιστεύω πως ένα αφέψημα βοτάνων αποτελεί ευχάριστη ανάμνηση πολλών. Η αναβίωση της για να επιτευχθεί, εκτός από γνώριμες γεύσεις και αρώματα, απαιτούσε με κάποιον τρόπο το άγγιγμα των βοτάνων!»

«Η σκέψη μου αυτή με το άγγιγμα πραγματοποιήθηκε χάρη στο βελούδινο βλαστό από το Τσάι του Βουνού, ίσως το κυρίαρχο βότανο στις παιδικές μου αναμνήσεις! Για να μην μείνουμε όμως στις αναμνήσεις, με την προσθήκη 34 πολύτιμων βοτάνων που οι επιστημονικοί συνεργάτες πρόσθεσαν, προχωρήσαμε σε νέες κορυφές.»