Τσάι του Βουνού

Ο Σιδερίτης ή τσάι του Βουνού, ο βασιλιάς των ελληνικών βοτάνων, είναι ένα αρωματικό φυτό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και σίδηρο. Καταναλώνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια για τις ευεργετικές του ιδιότητες, το πλούσιο άρωμα του και την αυθεντική του γεύση.

 

Καθαρό βάρος 30g

welcome
welcome

Ρίγανη

Η Ρίγανη είναι το μπαχαρικό – βότανο, που αποτελεί τον κύριο πρεσβευτή του αρώματος της Ελλάδας ανά τον κόσμο, με πολλές χρήσεις τόσο στη μαγειρική όσο και στη παρασκευή αφεψημάτων.

Έχουμε επιλέξει για εσάς εκλεκτή ποιότητα με αυθεντικό άρωμα και γεύση Ελλάδας που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

Καθαρό βάρος 80g 

Χαρούπι με βότανα

Το χαρούπι είναι μια πολύτιμη τροφή, υψηλής διατροφικής αξίας. Εμείς το προτείνουμε με την πρόσμιξη πολύτιμων βοτάνων που δίνουν μια ιδιαίτερη μοναδική γεύση και ευεργετικές ιδιότητες. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με γάλα ή νερό ή με το δικό σας συνδυασμό ως αφέψημα.

 Περιέχει σε ποικίλη αναλογία:

 Χαρούπι (Ceratoniasiliqua) από την Ελλάδα (83%) και βιολογικά βότανα από όλο τον κόσμο (Χαρούπι, Τζίντερ, Γουιθάνια, Γλυκόριζα, Κανέλα κευλάνης)(17%).

Βάλτε μία-δύο κουταλιές από το μίγμα μας σε μια κούπα ζεστού νερού ή γάλατος και ανακατέψτε όσο πρέπει. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε την ίδια ποσότητα στον καθημερινό σας χυμό.

 

Καθαρό βάρος 150g

welcome
welcome

Λουίζα

Η Λουίζα έχει βρει ένα φιλόξενο έδαφος στην χώρα μας, το άρωμα της άρωμα λεμονιού την έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητή και είναι ιδανική τόσο για ρόφημα όσο και για την χρήση της στη μαγειρική.

 

Καθαρό βάρος 30g

Δενδρολίβανο

Το δενδρολίβανο βρίσκεται σε κάθε σημείο της Ελλάδας, απαρατήρητο πολλές φορές στη φύση αλλά σίγουρα ξεκάθαρη παρουσία στην κουζίνα μας λόγω του αρώματος του των χρήσεων του και των ιδιοτήτων του

 

Καθαρό βάρος 50g

welcome
welcome

Θυμάρι

Όταν έχουμε την ευτυχή συγκυρία για μια καλή συγκομιδή θυμαριού το άρωμα του και η γεύση του είναι υπερ-πολύτιμα!!

Στην άγρια φύση μπορεί σε λίγα μόνο εκτάρια γης να βρούμε αρκετές διαφορετικές ποικιλίες με έντονες διαφορές, όλες όμως υπέροχες γιατί είναι διαφορετικές!!

 

Καθαρό βάρος 80g

Μελισσόχορτο

Στην άγρια μορφή του το άρωμα μοναδικό, μυρίζει μέλι!!. Στην καλλιεργημένη του μορφή ιδιαίτερο λεμόνι!! Καταναλώνεται ιδιαίτερα στο εξωτερικό.

Ο λόγος που στην Ελλάδα δεν είχε τόση διάδοση, ίσως είναι γιατί δύσκολα το εύρισκε κανείς στη φύση. Το προλάβαιναν λόγω της υπέροχης υπόστασης του, κάθε φύσεως χορτοφάγα ζώα της υπαίθρου!! 

 

Καθαρό βάρος 40g

welcome