ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ - LOVE

love.jpg

Ένα-ένα, επιλέξαμε βότανα ειδικά για την υποστήριξη της αναπαραγωγικής λειτουργίας του οργανισμού. Το μείγμα Moly Love στοχεύει στην ισορροπία των αναπαραγωγικών ορμονών και στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες, ενώ παράλληλα κατευνάζει πιθανό άγχος με βότανα που αυξάνουν την περιφερειακή κυκλοφορία, ειδικά στα όργανα αναπαραγωγής.

 

aspro_movro.jpgΤο άσπρο μούρο πλούσιο σε ρεσβερατρόλη, μία φαινόλη που βρίσκεται και στο κόκκινο κρασί, με προστατευτική δράση στο καρδιαγγειακό σύστημα και με πλούσια αντιοξειδωτική δράση. Είναι μια από τις τροφές που υποστηρίζεται ότι αυξάνουν την σωματική αντοχή και έχει συνδυαστεί σε πολλές χώρες του κόσμου με μιξ τροφών που αυξάνουν τη λίμπιντο, για τους παραπάνω λόγους.

moko.jpgΟ βολβός του Maca, αυξάνει τη λίμπιντο, την αντοχή και τις επιδόσεις και στα δύο φύλα χωρίς να επηρεάζει αρνητικά την κυκλοφορία, όπως άλλες γνωστές ουσίες.  Όπως  και οι καρποί τουSerenoa, επηρεάζει θετικά την παραγωγή σπέρματος στους άνδρες.

diosmos.jpgΟ δυόσμος, ως ενισχυτικό γεύσης και-  κατά χρόνια παράδοση  από τους αρχαίους Αιγύπτιους  μέχρι σήμερα-ως ήπιο αφροδισιακό, τονώνει τη λίμπιντο, προφανώς ως ήπιο περιφερειακό τονωτικό της κυκλοφορίας, χωρίς  παρενέργειες π.χ.υψηλή πίεση  κ.α..

tsouknida.jpgΗ ρίζα της τσουκνίδας, πλούσια σε λιγνάνες, επηρεάζει τις αναπαραγωγικές ορμόνες και πρωτεΐνες  SHBG και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και στα δύο φύλα. Κι αυτό, γιατί επηρεάζει όχι μόνο τα ανδρογόνα, αλλά και τα οιστρογόνα. Παράλληλα μπορεί να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει  μέτριες φλεγμονές  στο ουροποιητικό σύστημα και στο προστάτη.

gouithania.jpgΗ Withania, ως προσαρμογόνο του νευρικού και του αναπαραγωγικού, έχει επιλεχθεί για να μειώσει το άγχος και τις αρνητικές επιδράσεις που μπορεί αυτό να προκαλέσει. Συμβάλει στην εξισορρόπηση ενός διαταραγμένου νευρικού συστήματος ,γεγονός το οποίο δρα θετικά  στην αναπαραγωγική λειτουργία. Ταυτόχρονα προσφέρει ενέργεια και αντοχή και στα δύο φύλα. Με την  τονωτική της -γνωστή από τα αρχαία χρόνια- δράση ,συμβάλλει στην αύξηση της σεξουαλικής διάθεσης και ενέργειας.