ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ - DETOX

detox.jpg

Ένα μοναδικό μείγμα που δημιουργήσαμε για την ενίσχυση της λειτουργίας και την ενδυνάμωση του γαστρεντερικού, του συκωτιού, της χοληδόχου κύστης, των νεφρών και της ουροδόχου κύστης, για τη φυσική αποβολή περιττών ουσιών από τον οργανισμό μας. Τα οφέλη του Moly Detox μεγιστοποιούνται ειδικά αν συνδυαστούν με την κατάλληλη διατροφή.

kourkoumas.jpg

Χρησιμοποιούμε  το ρίζωμα του κουρκουμά  ο οποίος  έχει αντιοξειδωτική δράση και τονώνει τη λειτουργία του συκωτιού.

taraksako.jpgΗ ρίζα του ταραξάκου   έχει τονωτική δράση στη λειτουργία της χοληδόχου κύστεως και του συκωτιού και  είναι πολύ ωφέλιμη σε καταστάσεις κατακράτησης υγρών και δυσκοιλιότητας. Επίσης  προσφέρει στον οργανισμό ικανοποιητικές δόσεις καλίου

stelaria.jpgΗ στελλαρια ειναι ενα απο τα πολυθρεπτικα βοτανα με πολλα και χρησιμα στοιχεια για τον οργανισμο μας. Στο μειγμα detox επιλεχθηκε για να τονωσει την αποτοξινωση των οργανων αποβολης τοξινων. Εχει γνωστη δραση στη καταπολεμηση αρκετων δερματικων συμπτωμάτων που μπορει να οφειλονται στη μειωμενη δραση των οργανων αποβολης  και σε μικρες ποσοτητες ευνοεί και τη χωνεψη.

sxisandra.jpgΜε τη προσαρμογόνα δράση της σχισάνδρας μειώνουμε την αρνητική επίδραση του στρες στον οργανισμό  τόσο στο γαστρεντερικό όσο και στο νευρικό σύστημα και ενισχύουμε τη φυσική και πνευματική αντοχή. Επίσης με τη χρήση της σχισάνδρας προσφέρουμε τόνωση στα όργανα αποβολής και ειδικότερα στο συκώτι και στο λεπτό και παχύ έντερο.

stevia.jpgΜε τη προσθήκη της στέβιας εξισορροπούμε τη πικρή γεύση που έχουν αρκετά από τα βότανα της συνταγής μας.