ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - SILHOUETTE

silhouette.jpg

right_img.jpgΓια την ενίσχυση του μεταβολισμού δημιουργήσαμε ένα μείγμα με διουρητική δράση, ενάντια στην κατακράτηση υγρών, αλλά και ήπιο τονωτικό του γαστρεντερικού.

 Ένα φλιτζάνι Moly Silhouette τονώνει το γαστρεντερικό ενώ παράλληλα περιέχει τα κατάλληλα βότανα τα οποία βοηθούν στη διάσπαση των λιπών.

Η δράση του μείγματος μεγιστοποιείται, σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή.

sxisandra.jpgΗ σχισάνδρα, γνωστή για την προσαρμογόνα δράση της ,τονώνει τη φυσική αντοχή και δίνει ενέργεια στον οργανισμό. Μειώνει το στρες που δέχεται ο οργανισμός από εξωτερικά ερεθίσματα. Ενισχύει τη δράση του συκωτιού και της χοληδόχου κύστεως και είναι ιδιαίτερα βοηθητική στην αποκατάσταση του συκωτιού μετά από χρόνιες θεραπείες. Τονώνει το μεταβολισμό.

galio.jpgΤο γάλλιο, ένα ήπιο διουρητικό το οποίο βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού μέσω της διούρησης και παράλληλα προσφέρει μαλακτική δράση στο ουροποιητικό  σύστημα. Βοηθά επίσης στη κατακράτηση των υγρών. 

kanela.jpgΗ κανέλα κεϋλάνης- γνωστό χωνευτικό- βοηθά ιδιαίτερα σε περιπτώσεις δυσπεψίας και γαστρεντερικούς σπασμούς.  ενώ παράλληλα έχει  ευεργετικές ιδιότητες σε ζαλάδες και ναυτίες. Την επιλέξαμε και ως ενισχυτικό γεύσης αλλά συμπληρωματικά έχουμε προσθέσει μια μικρή ποσότητα κανέλας κάσσια για περισσότερο άρωμα.

louiza.jpgΗ  λουίζα, με την ήπια αγχολυτική της δράση, βοηθά στη καταπολέμηση του άγχους, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει ήπια διουρητική δράση και ανακούφιση από γαστρεντερικά φουσκώματα. Βοηθά λοιπόν στην κατακράτηση υγρών και στην απώλεια βάρους. Αρκετά αιθέρια έλαιά της έχουν λιποδιαλυτική δράση.

lemon.jpgΤο αποξηραμένο λεμόνι, πλούσιο σε λιποδιαλυτικές ιδιότητες, ενισχύει τη γεύση του μείγματος και προσφέρει μια ήπια οξύτητα που ταιριάζει με τα υπόλοιπα συστατικά. Πλούσιο σε βιταμίνη C